· 

Minder make - up en meer huid!

 

Een gezond uitziende huid heeft geen make-up nodig. Het is nooit te laat om onzuiverheden en imperfecties nu echt effectief aan te pakken.  Ben je altijd onzeker geweest over je huid en gebruik je daarom dagelijks foundations en andere concealende producten? Laat ons je helpen weer jezelf te zijn!

 

Free your skin!

 

Stel je voor dat je op een dag wakker wordt en je huid kunt laten ademen zonder primer, concealer en foundation aan te brengen om huidgebreken zoals vlekken, puistjes en roodheid te maskeren. Zou het niet geweldig zijn als je naar buiten kunt, zonder make-up, maar alleen met jouw pure en gezonde huid, als je mooiste sieraad?

 

Schadelijke stoffen

 

Ongeacht waar je woont, wordt je huid blootgesteld aan gifstoffen uit het lichaam en uit de omgeving. Op sommige plaatsen draagt het water zouten of metalen die kunnen bijdragen aan verstopte poriën of ongelijke huidskleur. Daarnaast is stress de ultieme bron van lichamelijke klachten, zo ook een minder mooie en ongezonde huid. De combinatie van de schadelijke stoffen, hormonen in het lichaam die worden aangemaakt door stress en verstoppende make-up, zorgt voor een doffe, vale en vermoeide huid. Daarnaast zal de huid veel sneller verouderen, waarbij deze schade nog maar moeilijk kan worden teruggedraaid.

 

Is het mogelijk om jarenlange huidbeschadiging te genezen?

 

Cosmeceuticals zoals die vervaardigd door DÉCAAR, richten zich op het helen van de huid. Peelings met natuurlijke producten zoals die in onze Algen Peeling, hebben bewezen effectief zelfs de meest gevoelige huidtypes behandeld. Door dode cellen te verwijderen die kunnen resulteren in verstopte poriën, wat leidt tot vlekken en acne, dringen werkstoffen tot diep door in de huid. De huid ziet er direct na de eerste behandeling beter uit. Een kuur van drie behandelingen zal jou verbluft laten staan. Een daadwerkelijk nieuwe huid, zonder onzuiverheden is het resultaat. Berg je make-up maar snel op!

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Cindy (vrijdag, 18 oktober 2019)

    Leuke blog dames!