· 

Neuscorrectie nu mogelijk zonder operatie maar door middel van fillers!

 

De neus is een prominent aanwezige vorm in het gezicht met een belangrijke aanzicht ten opzichte van het silhouet en contour van je gezicht. De vorm brengt voor vele jammer genoeg soms wat irritaties met zich mee. Zo zien we dat rinoplastiek of te wel een neuscorrectie een veel voorkomende operatie is. Het blijkt dus voor veel mensen belangrijk te zijn dat hun neus een mooie vorm heeft. Gelukkig kunnen we tegenwoordig door middel van fillers ook de vorm van de neus transformeren. Zo kunnen we met een filler ervoor zorgen dat de neusbrug/neusrug rechter wordt en dat deukjes en oneffenheden verdwijnen. Dankzij een filler kan je neus korter, rechter, strakker en minder hobbelig lijken. Door een rechte symmetrische neus te maken zal optisch je neus ook kleiner lijken en beter bij de vormen van je gezicht aansluiten.

In veel gevallen wordt allereerst een neuscorrectie overwogen, dit omdat men onzeker is geworden of simpel weg zich storen aan de vorm of grootte van hun neus. Door een zogenaamde bochel of een neus tip te hebben die naar beneden staat kan je neus groter lijken. Het klinkt natuurlijk haast te mooi om waar te zijn: Een neus correctie zonder te snijden! Het is dan ook een veel gekozen behandeling geworden bij The Swan waarbij cliënten in no time fluitend de deur uit lopen met een geheel optisch nieuwe neus. 

 

Het is onwerkelijk wat 1 ML filler wel niet kan betekenen, voor de gene die het nog niet weten: een filler is een injectie met hyaluronzuur die volume in de huid brengt. In het geval van 1 ML word er slecht €300,- gerekend hiermee kan tevens ook de verzakte neuspunt omhoog worden gezet en de neus worden recht gemaakt. In sommige gevallen kan er ook een beetje botox worden gebruikt. Het resultaat is direct zichtbaar, de filler is niet permanent dus je zal langzaam aan het resultaat zien vervagen. Hou er rekening mee ongeveer 9  tot wel 18 maanden goed resultaat te behouden we raden aan eens per jaar terug te komen voor een touch up.

De volgende correcties kunnen vaak goed worden uitgevoerd met een injectable-behandeling:

 

 • Een knobbel op de neus
  Een knobbel kan verwijderd worden door het omliggende gebied op te vullen zodat dit net zo hoog ligt als de knobbel. Hierdoor 'verdwijnt' als het ware de knobbel.
 • Een haakneus
  Een haakneus kan verwijderd worden door de neuspunt op te vullen.
 • Een kromme neus
  Door de neusrug op te vullen met een filler kunnen mooiere neuscontouren worden gemaakt. De neus lijkt hierdoor minder krom.
 • Een hangende neuspunt
  Door een beetje Botox te spuiten in het spiertje onder de neus, gaat de neuspunt minder hangen. En door middel van en tikje filler onderin de neus tussen brug geheel gelift worden.

 

Rechts op de foto Voor en Na foto van Lorraine, Eigenaresse van The Swan     

 

" Vorig jaar stoorde ik mezelf erg aan mijn neus, sindsdien week ik vaak af om op foto's en filmpjes te gaan. De vorm de kleine hobbel en de neuspunt die naar beneden stond maakte mij onzeker. Dit was pas vanaf het moment dat er filters langs kwamen op social media waarbij je eigen neus compleet veranderde.  Ik zag veel prachtige neuzen van cliënten, elke neus is uiteraard anders en kan op een andere wijze met filler worden verbeterd. Ik had eigenlijk al besloten onder het mes te gaan.

Ik zag enorm op tegen de operatie en herstel! Gelukkig, liet ik op tijd mijn "wens neus" aan onze cosmetisch arts Dr. Schotborg zien. Gelijk gaf hij aan ook dit resultaat te kunnen maken met een simpele filler behandeling. Dit resultaat had ik nooit verwacht gezien door mijn neustip een stuk te liften en mijn hobbel op te vullen de vorm compleet is veranderd.  Ik raad dan ook iedereen aan die zich cosmetisch aan vormen stoort allereerst de niet - invasieve optie te beraden. Ga langs bij een professionele arts die gespecialiseerd is in neus correcties door middel van fillers en die de tijd neemt om te zien welke vorm bij jou gezicht en wensen past. Bij The Swan bij ons in Alkmaar ben je hiervoor aan het juiste adres en kunnen we samen jouw wensen bespreken. "

Overweeg je een filler behandeling voor de neus of een ander gebied om je silhouet te verbeteren zoals kin, kaaklijn of jukbeenderen? Maak dan een afspraak voor een kosteloze intake, indien gewenst kan er direct bij ons behandelt worden. We willen altijd mee geven om enkel bij gediplomeerde en ervaren artsen dit soort ingrepen te laten doen zodat je goed en deskundig geïnformeerd kan worden. 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
 • #1

  Sabrina (maandag, 28 juni 2021 18:10)

  Wat goed dat dit mogelijk is zeg, nooit geweten dat dit kon. Ik ben zelf helemaal niet van het opereren dus dit is voor mij zeker een uitkomst.