Afvallen bij The Swan

De wens voor vetvermindering en huidverstrakking is bij veel mensen aanwezig. Zelfs als u gezond eet, sport en afvalt, kunt u last hebben van lichamelijke probleemzones. Dikkere of verslapte bovenarmen, love handles (vetophopingen in uw taille) of zadeltassen (vetophopingen aan uw dijen) kunnen ervoor zorgen dat u niet gelukkig bent met uw lichaam. Meestal is het dan niet alleen uw lichaam waar u zich aan irriteert maar ook de onderkin en pafferige wangen.

 

Bij The Swan Beauty Center is gespecialiseerd in het herstellen en verbeteren van lichaamscontouren met behulp van body contouring. Ons instituut richt zich op cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes.

 

De volgende methodes gebruiken wij bij onze afslank behandelingen:

  • CELL - U - Therapie
  • Cavitatie
  • Pressotherapie

Wij kunnen met onze apparatuur het zelfde bieden als liposuctie, facelift en sculping echter zijn al onze behandelingen pijnloos zonder te snijden. Kies hieronder waar u voor komt voor meer informatie.

 

CELL - U - Therapie

Weg vetophopingen, lovehandles, zwembandje… hallo platte buik!

Veel vrouwen, maar ook mannen hebben last van overtollig vet. Zeker als het gaat om de probleemzones, zoals buik, benen, heupen en billen. En liposuctie mag dan door velen worden gezien als het ultieme redmiddel, een dergelijke behandelwijze is en blijft risicovol. Om over de vaak pijnlijke bijwerkingen en het torenhoge kostenplaatje nog maar te zwijgen…

 

CELL - U - Therapie is hét alternatief: afslanken op de gebieden waar u dat wenst. Een behandeling met het effect van liposuctie, zonder gevaarlijke operatie, injectie of littekens.

Presso therapie


Het Presso therapie apparaat is ontworpen specifiek op het gebied van het combineren van de functies ontbinding en afvoeren van vet, lymfedrainage en therapie om de weefsels met behulp van massage te versterken. Het pak is verwarmd en geeft een aangename omgeving waarin stevig gemasseerd kan worden.
Pressotherapie werkt in combinatie met cavitatie vetreducerend. Een combinatie van pressotherapie en cavitatie/ lipolaser en radiofrequentie geeft daarom het beste resultaat en kan naar behoefte worden ingezet op de probleemzones heupen, buik en billen.


CELL - U - Erase

Hoewel er talloze behandelmethoden tegen deze indicaties op de markt zijn, is er maar zelden één zo effectief gebleken als deze revolutionaire nieuwe technologie! 
Cellulite is een abnormale vetbindweefselophoping van huid en onderhuid. Bij dit typisch vrouwelijke verschijnsel, dat ontstaat onder invloed van hormonen, hoopt zich vet op in adipocyten (vetcellen in de onderhuid) en vormen zich daaromheen vochtblaasjes.

Voedingsplan

Samen met onze voedingsdeskundige stelt u een doel op. Om dit doel te behalen zal er een voedingsplan op maat worden geschreven. U kunt het plan nog persoonlijker maken door vooraf een intolerantie test te ondergaan. Bij deze test word er door middel van bloed afname in een laboratorium getest welke voedingsmiddelen u kunnen tegen houden in het afslank proces. Onze voedingsdeskundige kan voor deze voedingsmiddelen alternatieven voorstellen en verwerken in uw dieet.