Cell- u - Erase

Of u nu slank, dik, jong of oud bent, vrijwel geen enkele vrouw ontkomt op den duur aan de vorming van cellulitis. Cellulitis is een abnormale vetbindweefselophoping van huid en onderhuid. Bij dit typisch vrouwelijke verschijnsel, dat ontstaat onder invloed van hormonen, hoopt zich vet op in adipocyten (vetcellen in de onderhuid) en vormen zich daaromheen vochtblaasjes. Dankzij ons moderne apparatuur is cellulitis goed te behandelen.

 

De Cellulitie behandeling

 

Ons apparatuur dringt door de huid en de onderliggende huidlagen; het bindweefsel, vetweefsel en het lymfesysteem wordt toegepast. Door de behandeling wordt de bloedcirculatie in de huid verbeterd, verklevingen losser en de vetverdeling egaler. Tevens heeft u minder last van vermoeide benen. Met behulp van een behandelkop op het apparaat wordt de huid omhoog gehaald en op- en afgerold. Tijdens de behandeling worden de volgende technieken toegepast: ultrasound, endermologie, infrarood, radiofrequentie en lipolaser. De behandeling kan worden afgesloten met pressotherapie dit staat gelijk aan een lymfedrainage .

Oorzaken van Cellulite

Cellulitis is in veel gevallen erfelijk bepaald, hormonen bepalen echter of er uiteindelijk ook echt klachten optreden. De vorming van cellulitis kan gedeeltelijk door een actieve levensstijl en een gezond voedingspatroon worden tegengegaan. Als cellulitis eenmaal ontstaan, kan sporten of een vermageringskuur de cellulitis niet doen verdwijnen. Voor de stofwisseling en afvoer van de afvalstoffen is het wel belangrijk om voldoende water te drinken.