Cell- u - Therapie

NIEUW!! Cell U Therapie – De innovatieve therapie voor gewichtsverlies & contourverbetering.  Onze filosofie is om Verantwoord, Snel en Effectief af te vallen.  De Therapie geschiet onder begeleiding van Dr. Schotborg, een team van specialisten met jaren lange ervaring op het gebied van afvallen en persoonlijke begeleiding van een voedingsdeskundige. 

 

Waar bestaat de therapie bij ons uit?

Medische begeleiding

Onder begeleiding van Dr. Schotborg zal een intolerantie test worden uitgevoerd met bij behorende 1 op 1 consulten van ervaren specialisten.

 

Behandelingen  met ultrasonische geluidsgolven 

Cavitatie is een niet-invasieve behandeling van het onderhuidse vetweefsel. Met daarbij een Mechanische bindweefselmassage voor verbetering van de doorbloeding van de huid, stimulering van afvoer van vloeistoffen en vetten via het lymfatisch systeem, krimp van een verslapte huid, afbraak van cellulite structuren en contourverbetering.

 

Voedingsplan op maat met persoonlijke begeleiding

Begeleiding van een voedingsdeskundige, u krijgt een dieet op basis van met aminozuren verrijkte voedselsuppletie.


Intolerantie test

Een belangrijke stap om verantwoord en snel af te vallen is de intolerantie test. Voor degenen met regelmatig een opgeblazen gevoel, is het ontdekken en begrijpen van je eigen persoonlijke drank- en voedingsintoleranties en de effecten die deze hebben op uw gezondheid en welzijn belangrijk om u de best mogelijke keuzes te laten maken. Het identificeren en verwijderen van deze specifieke voedingsstoffen van uw dieet kan een belangrijke stap voorwaarts zijn om de spijsvertering te verbeteren. De medische test wordt uitgevoerd door Dr. Schotborg, de uitkomsten vanuit het laboratorium zijn cruciaal voor onze voedingsdeskundige om uw persoonlijke dieet uit te werken.  


Behandelingen met ultrasonische geluidsgolven

The Swan is de eerste kliniek in Alkmaar dat afslank behandelingen aanbiedt met ultrasonische geluidsgolven, ook wel Cavitatie genoemd. Hiermee worden goede resultaten al jaren geboekt gezien dit de enige afslank methode is waarbij het membraam, de kern van de vetcel, definitief kan worden geëlimineerd. De vrijgekomen vet cellen worden via de natuurlijke weg afgevoerd. Deze behandel methode is wetenschappelijk bewezen en 100% veilig. De behandeling wordt afgesloten met een mechanische bindweefsel massage dit zorgt voor onder andere een betere afvoer van vetten en laat de huid verstrakken.

Voor en Na Foto's

Alle resultaten zijn behaalt met frequente behandelingen en begeleiding op het gebied van voeding en bewegen.

Dieet op maat gemaakt

Bij Cell U Therapie krijgt een dieet op basis van eiwitten met aminozuren en verrijkten supplementen. Tijdens de gehele therapie van 8 weken wordt u persoonlijk begeleid op het gebied van voeding door onze voedingsdeskundige. De eerste weken zult u een dieet ontvangen op maat daarna zal ze samen met u een voedingsplan aan meten waar u het traject mee kan vervolgen. De waarde uit de intolerantie test staan hierbij centraal, hieruit kan er ontdekt worden welke voedingsstoffen u energie geven en welke niet bij u passen.