Cosmetisch · 03/03/2020
Beauty Tips · 09/12/2019
Geschreven door: Deska de Vries Een gezond uitziende huid heeft geen make-up nodig. Het is nooit te laat om onzuiverheden en imperfecties nu echt effectief aan te pakken. Ben je altijd onzeker geweest over je huid en gebruik je daarom dagelijks foundations en andere concealende producten? Laat ons je helpen weer jezelf te zijn! Free your skin! Stel je voor dat je op een dag wakker wordt en je huid kunt laten ademen zonder primer, concealer en foundation aan te brengen om huidgebreken zoals...
Cosmetisch · 03/24/2019
Een strakke, gladde en stevige huid: dat kan met fillers. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, en dat is het soms ook. Iedereen kent de foto’s van mislukte filleravonturen: opgezette gezichten, snavelmonden. Wie fillers overweegt, moet zich dus eerst goed informeren.
Afvallen · 12/19/2018
Citroenwater zorgt ervoor dat een deel van de giftige stoffen in je lichaam wordt afgevoerd. Door het in de ochtend op een nuchtere maag te drinken, ondersteunt het sap het natuurlijke ontgiftingsproces van je lichaam. Dit principe werkt proportioneel, dus hoe meer citroenwater je drinkt, hoe meer je het gewichtsverlies versnelt. Wat overigens niet betekent dat je er liters van moet drinken, maar zo'n 2 à 3 glazen verdeeld over de dag zijn een goede natuurlijke ondersteuning van je...
Beauty Tips · 09/28/2018
We hebben het niet over junkfood! Er is een aantal foods die je liever niet eet als je naar het perfectje huidje streeft, volgens onze collega's bij Women's Health. Eet je ongezond of de verkeerde dingen? Dan heb je grote kans op ontstekingen, die op hun beurt schade aanrichten aan de collageenaanmaak en het DNA van je huid. Je ziet er ouder uit. En dat proberen we nu net te voorkomen.
Afvallen · 09/28/2018
Je zit niet meer lekker in je vel en wil graag een paar kilo’s afvallen. Vanaf nu ga je dus gezonder eten en meer sporten. Voordat je aan deze gezonde levensstijl begint, is het belangrijk dat je van deze veelvoorkomende fouten afweet. Zo maak jij ze in ieder geval niet!