Acne Behandeling

Heeft u veel last van acne, acne littekens of puistjes? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken met de beste (Medische) huidproducten voor acne behandeling.  The Swan zal in samenspraak met haar huidtherapeuten ‘custom made’ behandelplan voor u samen stellen. Met hulp van een scala aan o.a. (medische) peelings en de juiste behandelmethodes, zult u al na de eerste acne behandeling resultaat zien. Meestal maakt een behandeling voor acne onderdeel uit van een kuur om zo het optimale resultaat te bereiken. Indien u aanvullend verzekerd bent is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een vergoeding van de behandeling.

 

 

Voor iedere huid is er een verschillende acne behandeling nodig. De huid wordt grondig gereinigd en schoongemaakt met alleen de beste medische producten van Jan Marini™ voor acne. Deze producten hebben hun effectieve werking in onderzoek bewezen. Deze acne behandeling producten werken op celniveau, wat betekent dat u snel resultaat ziet. Al na één acne behandeling ziet u een zichtbare verbetering. De duur van iedere acne behandeling verschilt per huidtype. Naast de behandeling krijgt u advies hoe u thuis het beste zelf kunt verzorgen om acne te voorkomen.Producten van Jan Marini™ bij acne behandeling

 

Onze ervaren huidtherapeuten werken alleen met gespecialiseerde acne behandeling producten van Jan Marini™.  Deze producten bevatten verschillende werkzaamstoffen o.a:

  • Salicylzuur
  • Retinoic acid
  • Retinol
  • Producten van Image Skincare zijn gemaakt in Amerika en goedgekeurd door de kritische keuringsdienst FDA.