activator pen

 

 

 

 

 

 

 

Heeft uw huid wat extra aandacht nodig? Microneedling is een uitermate geschikte behandeling om de huid te voeden, te versterken en te verbeteren. Door een behandeling met de Activator pen wordt de huid voller en steviger waarbij, als reactie op deze stimulerende huidbehandeling, uiteindelijk het uiterlijk van littekens en fijne lijntjes en andere huidstructuren egaler en gladder worden.

De Activator pen is een microneedlingsysteem met maar liefst vier verschillende naaldtips om iedere huidzorg te kunnen behandelen. Door middel van hoog geconcentreerde skinboosters te combineren maken we een cocktail speciaal voor u huid gemaakt.

Net als een filler, is een skinbooster een hyaluronzuur. Alleen is deze bedoeld om de huidstructuur te verbeteren en de conditie van je huid een boost te geven. Bij het gebruik van een skinbooster staat huidverbetering bovenaan

De Activator pen glijdt over de huid en maakt verticaal heel veel microgaatjes in de huid

Door deze kanaaltjes kunnen tot wel 80% meer voedingsstoffen dieper in de huid worden opgenomen

Wondjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog en sluiten na 7 minuten

Het natuurlijke herstelproces komt op gang. Hierdoor maakt de huid meer collageen (stevigheid) en elastine (soepelheid) aan.

Al na een behandeling zie je vaak al direct resultaat. Blijvende en duidelijke resultaten zullen zichtbaar worden na 4 tot 6 behandelingen met tussenpozen van 2 tot 6 weken. Na een reeks behandelingen zal de huid zich blijven verbeteren gedurende 6-12 maanden.