Casmara 24k gold mask

Hoe werkt het

Dit masker bevat 24 karaats goudstof, wat de huid revitaliseert. Tegelijkertijd verbeterd het de stevigheid van de huid en zit het vol met antioxidant eigenschappen. Dit masker is gebaseerd op zeealgen extracten met hydraterende en remineraliserende eigenschappen.

De koolhydraten van deze algen hebben het vermogen te stollen en vormen zo een film op de huid die een bepaalde druk uitoefent.

Hierdoor verbeterd de opname van alle ervoor aangebrachte werkstoffen uit het masker zelf. Dit masker kan voor alle huidtypen maar heeft sterke anti-aging eigenschappen dus in het bijzonder inzetbaar voor tekenen van huidveroudering.

 

Een uniek en exclusief Alginaatmasker. 
Dit masker zorgt voor de penetratie van de actieve ingrediënten in het masker en de crème die op de huid wordt aangebracht. Dit masker kan ook over de ogen en op de lippen worden behandeld die door andere maskers verwaarloosd worden.

Het verlaagt de temperatuur van uw huid met maximaal 6ºC, waardoor het afvoerkanaal effect vermindert en de donkere cirkels onder de ogen verminderen.

wat zit er in het 24K Gold Mask


TRACE OAT PROTEIN COMPLEX®: Een complex met havereiwitten, mineralen en essentiële sporenelementen, die een antioxiderende, regenererende, zuurstofhoudende en hydraterende werking hebben.

OLIGOELINE®: Een mariene actief ingrediënt dat remineraliseert en hydrateert als gevolg van de filmvormende eigenschappen.

EUK-134®: bescherming tegen externe stoffen. Het werkt door hun activiteit te annuleren.

ELLAGI-C®: antioxidant actief bestanddeel dat oxidatieve stress voorkomt en type IV collageen beschermt, herstellende stevigheid en huidoxygenatie.

VITAMIN COMPLEX: Een innovatief complex dat vitaminen en peptiden combineert, waardoor de absorptie van deze stoffen wordt bevorderd en het effect op de huid wordt verbeterd.

AUREALIS®: Een natuurlijke ultra-moisturizer verkregen uit oranjebloesem. Het verhoogt de hyaluronzuursynthese met 44%.

NATUURLIJKE JEJU ORGANISCHE CAMELLIA OIL®: Een natuurlijke olie die wordt verkregen uit Camellia Japonica, met hydraterende, anti-aging en verzachtende eigenschappen.

 

ARGAN-OLIE: het verbetert de elasticiteit, voeding en hydratatie van de huid dankzij de hoge inhoud VIT. E en meervoudig onverzadigde vetzuren (omega 3 en 9).