Cell - U - Face

 

Naarmate je ouder wordt verliest je huid haar volume hierdoor worden lijntjes, rimpels en plooien zichtbaar. Voornamelijk op het gezicht, de hals, het decolleté en de handen. Andere externe factoren zoals zon, stress, tabak of vervuiling kunnen ervoor zorgen dat ze sneller verschijnen. Door de nieuwste technologieën samen te voegen kunnen we de mechanische bindweefsel massage combineren met Radio Frequentie en infrarood. De Cell U Face treatment is de ideale behandeling voor het tegengaan van huidverouderingskenmerken, de celvernieuwing wordt bevorderd zodat jonge huidcellen sneller het huidoppervlak bereiken, waardoor de huid er direct jeugdiger uitziet. De behandeling verbetert aanzienlijk de stevigheid en elasticiteit van de huid. Daarnaast vermindert de diepte van lijnen en rimpels. Wie wil er nu niet een stralende, helderen en soepele huid. 

 

  • Door de productie van nieuw collageen van het natuurlijke hyaluronzuur (+80%) maken het mogelijk om volume te geven aan de huid en die de huid aanzet zichzelf van binnenuit te herstellen en nieuwe collageen en elastine vezels aan te maken.
  • De mechanische bindweefsel massage van de huid, maakt het mogelijk om het mechanisme van de cellen opnieuw te activeren, hierdoor zal de huid na slechts 1 behandeling gelijk gladder, strakker en de natuurlijke glans terug krijgen.

 

Tijdens de behandeling word een masker op maat gemaakt en combineren wij verschillende hoogwaardige peptiden.

 

 

 

 

De boosters die tijdens de behandeling worden gebruikt zijn: 

 

 

Line Booster peptide 
Rise up Booster peptide 
Bio-placenta Booster peptide 
Illumination Vitamine C 

 


Door de mogelijkheid om boosters onderling met elkaar te combineren en hierop verschillende maskers te gebruiken, worden ultieme resultaten behaald. Zo kan bijvoorbeeld ook naast huid veroudering ook pigmentatie, vlekken, droge huid en grove poriën worden aangepakt.