Hydra Dermabrasie

Heeft uw huid last van rimpeltjes/ lijntjes of is uw huid droog, dof of schilferig? Dan is een Hydra Dermabrasie behandeling een uitstekende oplossing om uw huid weer te laten stralen. Een huid die straalt, oogt vanzelfsprekend gezonder, jonger en meer uitgerust.

 

Wat is Hydra Dermerbrasie?

Hydra Dermabrasie, de opvolger van micro dermabrasie,  is een diepgaande reiniging en voeding van de huid. De behandeltip glijdt over de huid, reinigt de huid en neemt het bovenste laagje dode huidcellen weg. Gelijktijdig worden actieve bestanddelen diep in de huid gebracht. De werking van de actieve bestanddelen houdt geruime tijd aan en zorgen voor een langdurig resultaat.

 

Een Hydra Dermabrasie is de meest natuurlijke, minst ingrijpende methode om uw huid structureel te verbeteren. Het resultaat is een egaal, gladde gehydrateerde huid.

 

Hoe wordt Mesotherapie toegepast?
De behandelingen kent verschillende stappen, zo kunnen we aan verschillende doelen tegelijk werken:

Reiniging & Extractie: Onder vacuüm wordt met de speciale vloeistoffen de huid diep gereinigd en vind sebum/ talg extractie van comedonen en poriën plaats. Vuil en sebum worden afgevoerd in de opvangcontainer.

Exfoliatie & Peeling: met hydro-dermabrasie wordt de huid geëxfolieerd m.b.v. van speciale vloeistoffen (AHA en BHA oplossingen). Dode huidcellen/debris worden verwijderd en afgevoerd in de opvangcontainer. We gebruiken hierbij een lichte Fruitzuur peeling op basis van Glycolzuur, Salicylzuur en Melkzuur.

Insluizen / Voeden:  Met Hydro-Dermabrasie worden ook direct serums en werkstoffen in de huid gesluisd.  Bovendien zorgt de vacuüm-massage voor verhoogde doorbloeding en lymphatische activiteit waardoor stoffen sneller en beter worden opgenomen. 

Hydrateren & Kalmeren : infusie van hyaluronzuur met toevoegingen zorgt voor intensieve hydratatie en kalmeert de huid. We sluiten de behandeling af met het Rgenerin Casmara Alginaat Masker. Dit masker is samengesteld uit carbolhydraten die, gecombineerd met lijnzaad en Aloë Vera bladeren een activerende werking hebben op de huidcellen. Het masker heeft een egaliserende, verzachtende en redenerende werking.