Melting Essence Mask

Quanis is sinds 2017 op de Nederlandse markt verkrijgbaar, het wordt geïmporteerd uit Japan, het land van de hyaluronzuren, glowing skin en gladde huidjes. In Nederland werken inmiddels al vele salons met de quick-delivery Quanis Dermafiller Eyepads. Ze bevatten een hoge concentratie hyaluronzuur die als kristallen puntjes gevormd zijn. De puntjes drukken iets in de huid en in combinatie met een krachtige osmotische werking zie je de fijne lijntjes direct rond de ogen verzachten. Een effect dat dagenlang aanhoudt. Vrouwen die als gevolg van een drogere huid snel kraaienpootjes vertonen in het ooggebied en (nog) geen injectables willen, zijn er groot fan van.

 

In het verlengde hiervan ligt het gloednieuwe masker dat voor 100% uit een essence-gel bestaat. Het ultradunne, transparante masker smelt zodra het in aanraking komt met bijvoorbeeld stoom  of de Quanis CO2 spray en zorgt ervoor dat door opwarming de poriën zich openen en de doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd. De werkzame en verzorgende bestanddelen van het masker worden zo beter opgenomen dan bij reguliere maskers. De elasticiteit en de stevigheid van de huid wordt verbeterd. De huid krijgt een instant glow.

Wat zit er in het Quanis Melting Essence Mask?

 • Sodium Hyaluronate oftewel hyaluronzuur;
  Deze lichaamseigen stof heeft als eigenschap om vocht vast te houden; er wordt zelfs van uitgegaan dat het vocht beter vasthoudt dan welke natuurlijke of synthetische polymeer dan ook. Een gram hyaluronzuur kan tot wel zes liter water vasthouden wat daardoor zorgt voor optimale hydratatie en bloedcirculatie van de huid.
 • Scutellaria Baicalensis Wortel Extract;
  De Scutellaria Baicalensis is familie van de muntplant en groeit in China en Rusland. Het kruid wordt traditioneel al eeuwenlang gebruikt voor de verzorging van de huid. Het is een antiallergeen, werkt ontstekingsremmend en heeft antibacteriële eigenschappen.
 • Magnesium Ascorbyl Phosphate ofwel vitamine C;
  Dit ingrediënt zorgt voor vermindering van oneffenheden als pigmentatie.
 • Citrus Aurantium Tachibana Peel Extract, met andere woorden de schil van sinaasappel;
  Het extract heeft een mild peelende werking.
 • Astaxanthine;
  Beschermt tegen beschadiging door UV-straling.
 • Niacinamide;
  Zorgt voor de aanmaak van zogenaamde ceramiden en vrije vetzuren; deze stoffen versterken de barrièrefunctie van de huid. Hierdoor verliest de huid minder vocht en is het beter bestand tegen invloeden van buitenaf. Doordat Niacinamide licht exfolieert vermindert de kans op het krijgen van schilfertjes. Bij regelmatig gebruik wordt de huid gladder en stralender en zullen fijne droogte lijntjes minder opvallen.
 • Adenosine Gist;
  Heeft huidverjongende eigenschappen.