Ultra Skin Booster

 

Een twee jaar jongere huid, al na één behandeling, zonder injectables? Dat kan met de revolutionaire Ultra Skin Booster behandeling van The Swan. Want direct na de eerste behandeling is je huid gladder, veerkrachtiger en voller van volume. De Ultra Skin Booster is een heerlijke ontspannende behandeling om te ondergaan, met elastine en hyaluron die de huid helpt verstevigen en ondersteunt in het oplossen van fijne lijntjes en vochtgebrek. De behandeling werkt als een natuurlijke facelift op de veerkracht van je huid. Een gezichtsbehandeling bij The Swan staat gelijk aan acht manuele gezichtsbehandelingen zoals u voorheen gewent was.

 

Door middel van de volgende technieken te combineren kunnen wij de huidstructuur verbeteren de behandeling is perfect voor een klant die een gladde strakke huid wilt. Er zal gewerkt worden met Highfrequentie, Koud laser licht en High Ultrasound. Daarnaast krijgt de huid een diepte reiniging, enzympeeling en pearl masker voor een optimaal gladde huid. 

 

Direct een verbluffend mooi resultaat

 

Elastine is het elastische eiwit in ons bindweefsel dat de huid haar flexibiliteit en veerkracht geeft. Zo rond je 25e verliest je huid elastine, en de gevolgen daarvan zijn bekend: rimpelvorming, volumeverlies, een slappe, dunnere huid. Ultra Skin Booster geeft de huid elastine terug, per behandeling wordt er zelfs twee jaar elastineverlies goedgemaakt. Door de herplaatsing van elastine krijgt de huid haar natuurlijke structuur, meer stevigheid en elasticiteit terug en het verbluffende resultaat is direct zichtbaar en voelbaar. Het optimale effect behaal je door de therapie in kuurvorm te doen, waarbij zes behandelingen plaatsvinden in een halfjaar tijd.

Ultrasone geluidsgolven worden tegenwoordig veel gebruikt in zowel de medische als in de schoonheid branche. De golven zorgen voor een micromassage in de huid en verwarmen deze. Ook “duwen”de ultrasone golven werkzame stoffen zoals vitamines, mineralen en collageen door de eerste huidlagen heen naar dieper liggende huidlagen waar de cellen van de huid een cel kern hebben.  Hier vind de celstofwisseling plaats en doen de stoffen uit bv. een ampul hun werk. Ook zorgen ultrasone geluidsgolven voor een betere afvoer van de afvalstoffen vanuit de cellen en helpen ze vocht vanuit de weefsels beter af te voeren.

 

Tijdens de behandeling geven wij u een Oxygen Scrub met behulp van de High Ultra Sound Skin Scrubber waardoor uw huid optimaal gereinigd wordt. Dit verbetert de microcirculatie en de zuurstofvoorziening van de cellen en zorgt voor een betere opname van de werkzame stoffen door de huid. Met deze methode haal je op nauwkeurige wijze overmatig talg uit de poriën en de haarzakjes worden verwijderd. Mee-eters en bacteriën worden zo ook vernietigd. De Enzym peeling is speciaal ontwikkeld voor mensen die snel een geïrriteerde, gevoelige en dunne huid hebben. Bovendien is het een niet-invasieve reinigingsbehandeling voor acne en vette huid. Door middel van ultrasonische geluidsgolven (28.000 trillingen per seconde) die de skin scrubber produceert, wordt talg in de huid vloeibaar gemaakt, dode huidcellen, bacteriën, huidschilfers en onzuiverheden worden afgevoerd. Tevens wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd.  Deze techniek is uitermate geschikt als je last hebt van acne of een onzuivere huid.

 

 

 

We sluiten de behandeling af met met behulp van High Frequency of te wel lichte galvanische stroom stroom word de huidstructuur verbeterd en verstevigd. Het bevorderd de aanmaak van lichaamseigen collageen en elastine, zo kunnen wij rimpels verminderen. We laten poriën versmallen en weer ademen dit zorgt voor een mooie egale gladde huid. Met High Frequency sluizen wij werkstoffen in de huid. Direct zichtbaar resultaat gegarandeerd!