Injectables

The Swan Beauty Center biedt diverse huidverbeterende behandelingen met Botox & fillers. De meest bekende injectable is wellicht Botox. Botox zorgt voor een ontspanning van spieren maar vult geen rimpels op. Daarvoor maakt men gebruik van fillers. Er zijn diverse fillers met ieder een eigen toepassing.

Ook voor medische behandelingen met Botox kunt u terecht bij de kliniek. Onze cosmetisch artsen zijn geaccrediteerd lid van de NVCG en hebben al meer dan tienduizenden behandelingen met injectables uitgevoerd. The Swan werkt enkel met A-merken. Een eerste consult Botoc is altijd vrijblijvend en gratis.

 

 Kwaliteit, persoonlijke aandacht en deskundigheid

 

 

Bij The Swan staat kwaliteit, persoonlijke aandacht en deskundigheid centraal. Ons doel is om u, met gekwalificeerde artsen en de beste producten uit de markt, de meest optimale behandeling te bieden. Daarnaast zullen we samen met onze professionele beautycoach een behandelplan opstellen dat precies past bij uw wensen, uw persoonlijkheid en uw huidtype.

U staat centraal en wij nemen dan ook alle tijd om samen uw wensen te bespreken en uw vragen te beantwoorden. Ons deskundige team zorgt ervoor dat uw natuurlijke schoonheid maximaal naar komt en u gaat stralen als nooit tevoren.

 

Botox

Weg met die boze blik!
Botox verzacht expressierimpels en ontspant het gelaat.

Fillers

Fillers zijn ideaal voor volumeherstel, opvullen van rimpels en verzachten van scherpe lijnen.

Profhilo

Natuurlijke huidverbetering en een korte hersteltijd!