prp behandeling

Een PRP behandeling ook wel Vampire Facial of Facelift genoemd is een behandeling met als hoofddoel het verbeteren van de huidstructuur en huidconditie. Dit gebeurd met PRP Plasma, PRP staat voor Bloedplaatjes Rijk Plasma, soms ook bekend onder de Engelse naam: Plated Rich Plasma. Er zal een kleine hoeveelheid bloed worden afgenomen en in een speciale centrifuge gaan. Hierbij worden de bloedplaatjes gescheiden en de actieve groeifactoren in de huid, haren of ander lichaamsdeel geïnjecteerd. 

 

PRP plasma bevat geconcentreerde groeifactoren die het lichaam stimuleren om verouderde of beschadigde weefsels te herstellen met behulp van natuurlijke herstelprocessen uit het lichaam. Met deze behandeling is het doel om uw huid te verjongen door het plasma direct in de huid te brengen. Ideaal om de huid kwaliteit te verbeteren en lijntjes, rimpels of zelfs acne littekens te verminderen. 

 

Als PRP in de huid wordt geinjecteerd zorgt dit voor versteviging, hydratatie en een stralende strakke huid. Als dit in de haren wordt geinjecteerd, stimuleert dit de haarzakjes op basis van eigen stamcellen. Het bijzondere van de PRP behandeling is dat alles wat gebruikt en geinjecteerd wordt lichaamseigen stof is. Hierdoor is de behandeling zeer veilig en vrij van risico's. 

Bij ouder worden, zorgt de afname van collageen type 1 voor het ontstaan van fijne lijntjes en diepere rimpels. Door de PRP injecties wordt dit verouderingsproces tegengegaan. Bij een PRP behandeling brengen we geactiveerde bloedplaatjes in de huid. De geactiveerde bloedplaatjes produceren hoge concentraties van actieve groeifactoren, die een belangrijke rol hebben in herstelprocessen in het lichaam. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd om elastine en collageen te produceren, wordt de bloedvoorziening en hyaluronzuur productie verbeterd. De huid ziet er door de behandeling stralend, stevig en strakker uit. Voor hals en decolleté kan het een effectieve behandeling zijn voor de verbetering van de huidstructuur en het verzachten van de rimpels die hier kunnen ontstaan. 

Voordelen van een PRP / Vampire FaceLift:

 

  • Vervagen van fijne lijntjes en rimpels 
  • Verstrakking van de huid 
  • Verstevigd de huid 
  • Verfijnd preien en de huidstructuur
  • Gaat een droge of doffe huid tegen
  • Hyperpigmentatie 
  • Verminderd roodheid 
  • Hydratatie