definitief laser ontharen

 

Wil je je nooit meer druk hoeven maken om je bikinilijn of om behaarde onderbenen? Geen tijd meer verspillen aan harsen, scheren en epileren? Laat je dan pijnloos, veilig, snel en effectief ontharen met de Alma Beauty Reveju® IPL!

IPL staat voor Intense Pulsed Light, dit betekent ontharen (haarreductie van 80-90%) door middel van lichtflitsen.

Bij een behandeling worden alleen de haren getroffen die in de groeifase zijn. De meeste haren bevinden zich echter in de zogenaamde rustfase. Pas als deze haren in de groeifase komen zijn ze ontvankelijk voor een behandeling. Gemiddeld zijn tussen de 8 en 12 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.
Tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode variërend van 6 tot 12 weken. Om het resultaat van de kuur optimaal te houden adviseren wij ieder jaar tenminste één vervolgbehandeling.

Kom je voor een IPL behandeling, houd dan rekening met het volgende:

 

  • Ideaal is het als de huid licht van kleur is en de haren donker. Blonde, rode en grijze haren bevatten amper pigment en zijn helaas niet te behandelen. Mensen met een donker getinte huid (negroïde) kunnen niet behandeld worden.
  • Scheer de huid liefst 24-48 uur voor de behandeling. De stoppeltjes dienen zo kort mogelijk te zijn, dan is de behandeling veel minder gevoelig omdat er geen warmte op de huid blijft hangen.
  • 8 Weken voor de behandeling mag je de huid niet meer epileren.
  • Bleek je je haren? Stop hier uiterlijk 1 week voor de behandeling mee.
  • Jonger dan 16? Dan behandelen we alleen met toestemming van ouders of voogd.