ipl pigment

Verwijderen pigmentvlekken / aderafwijkingen

Heel veel mensen hebben last van storende pigmentvlekken, dat kan vervelend zijn of zelf onzeker maken. Hier is heel eenvoudig wat aan te doen. Met de Alma Beauty Rejuve zorgen we ervoor dat zowel pigmentvlekken even als aderafwijkingen (couperose, bloedblaartjes en rode beenvaatjes) effectief en snel worden verwijdert.

Verwijderen met Dye-PL™ Technology

Precisie voor duidelijke resultaten voor gepigmenteerde en vasculaire laesies. Dye-PL™ technologie (Dye gepulseerd licht) maakt gebruik van licht energie uit een zeer nauwkeurige smalle bandspectrum, voor nauwkeurige behandelingen. Het is zo effectief als een laserbehandeling, is veilig, veelzijdig en in kosten lager. Met de smalle bandfilter om de golflengte te beperken is optimaal bereik voor een optimale absorptie door de melanine (pigment), hemoglobine (bloed) en oxyhemoglobine. De selectieve vernietiging (fotothermolyse) van deze chromoforen vermindert pigmentvlekken en vasculaire laesies.

Revitaliseren van de natuurlijke schoonheid

  • Uniforme huidskleur en textuur
  • Minder behandelingen, snellere resultaten
  • Veilig, met snelle hersteltijd
  • Geschikt voor het hele lichaam

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Er zijn gemiddeld 1 tot 3 behandelingen nodig.

 

Is de behandeling pijnlijk?

Door de gekoelde behandelkop is de behandeling prima te ondergaan. De meeste mensen schrikken meer van de lichtflits dan van het gevoel dat de flits geeft.