Lip & Eye lid peeling

Lip & Eyelid Peel: deze diepe fenolpeeling bereikt de allerdiepste huidlaag en kan een oude huid volledig vervangen door een nieuwe, jonge, gladde en vlekkeloze huid. Deze peeling mag enkel door onze cosmetisch arts worden uitgevoerd. Een diepe fenolpeeling is best heftig (denk aan een hersteltijd van 10-12 dagen), maar is ook heel goed in kleine vlakken uit te voeren op bijvoorbeeld bovenlip en rondom de ogen.

Lip & Eyelid is een diepe peeling die bestaat uit een olieachtige fenol van 60% ‘slow release’, 1% crotonolie en saponinen (gepatenteerde formule).

Met een verpakking Lip & Eyelid kunt u 10 tot 15 lokale peelings (mozaïektechniek) of een full face-behandeling uitvoeren. Lip & Eyelid werkt in tot en met de diepe reticulaire dermis.

 

Het klinisch beeld van het eindpunt na applicatie is ‘ Deep white/yellow frosting + Edema’. De mozaiektechniek betekent dat zones met diepe rimpels (zoals de bovenlip en boven en onder de oogleden) met Lip & Eyelid worden behandeld, maar de rest van het gezicht met een minder diepe peeling (zoals Easy TCA Pain Control of Easy Phen Very Light).

 

Het eindresultaat is een driedimensionale facelift (bij full face-behandeling), verbetering of zelfs verdwijning van diepe rimpels, en ‘amazing rejuvenation’.

 

 

Behandelplan op maat
Na een diepe peelingbehandeling is het belangrijk de huid goed te verzorgen en beschermen. Dan kan het beste door gebruik van specifieke SkinTech®-behandelcrèmes en een gezichtsreiniger. Deze behandelcrèmes zijn speciaal ontwikkeld voor verzorging- en bescherming van de gepeelde huid tegen zonlicht (UV) en warmte (Melablock HSP® SPF 30 of 50+), en zijn onderdeel van het pakket.

 

 

Indicaties

Diepe rimpels onder de ogen en op de lip of over het gehele gezicht, evenals andere photo-aginggevolgen zoals keratose, lentigne, en verouderde, verharde of gevlekte huid bij mensen in de leeftijd van 45-85 jaar.

  • Ernstige huidveroudering
  • Diepe rimpels (geheel of gedeeltelijk)
  • Zonneschade
  • Slappe huid
  • Pigmentvlekken
  • Letignes
  • Fijne lijntjes tot middelmatige rimpels
  • Grote poriën
  • Verharde huid

Product

Lip & Eyelid is een diepe peeling die bestaat uit een olieachtige fenol van 60% ‘slow release’, 1% crotonolie en saponinen en is de middelste in de categorie diepe peelings.