XL Hair®

Overweegt u een behandeling tegen haaruitval? XL Hair® is een hairbooster (CE Class III injectable) die haarfollikels lokaal voedt en (re)activeert. Het is een lokale behandeling die haar follikels voedt en stimuleert, wat resulteert tot het eindigen van haaruitval en de (re)activatie van het haar. Het behandelpakket is geschikt voor zowel mannen  als voor dames, mits de indicatie goed gesteld wordt en het behandelprotocol strikt wordt aangehouden.

 

XL Hair® is geïndiceerd bij niet-verlittekende vormen van alopecia, zoals alopecia androgenetica (mannelijke type kaalheid) en alopecia areata (plekken kaalheid). Bij deze vormen van alopecia is XL Hair® vooral succesvol zolang er nog haar follikels aanwezig zijn en er geen duidelijk andere oorzaak van de haaruitval is, zoals onderliggend lijden en/of medicijngebruik. De behandeling stopt de actieve haaruitval binnen drie maanden en stimuleert nieuwe haargroei.

XL Hair® wordt door The Swan Beauty Center aangebracht via een meso injector  (elektronisch).  hiervoor gebruiken wij de U225 mesogun ook wel bekend als de Rolls Royce onder de mesoguns! Met deze gun werken artsen dan ook graag gezien de goede resultaten. Met microneedling wordt de microcirculatie (doorbloeding) van de hoofdhuid bevorderd. Eén van de oorzaken van haaruitval is een slechte doorbloeding. Door lokale voeding en betere doorbloeding worden de haar follikels gestimuleerd, waardoor de haaruitval stopt en er nieuwe haargroei ontstaat. Voor deze behandeling is het belangrijk dat het behandelprotocol goed gevolgd wordt. U wordt wekelijks behandeld totdat uw kuur volledig is afgemaakt. 


Behandelprotocol

  • Het is belangrijk dat het behandelprotocol goed wordt gevolgd en de thuis producten worden gebruikt.
  • Voor mannen betekent dat een kuur van (minimaal) 6 behandelingen en voor vrouwen (minimaal) 8, met een interval van 1-2 weken.

 

AD Daily Care Hair Energy is een plaatselijke oplossing met hoog efficiënt natuurlijke extracten die op synergetische basis samenwerken om haaruitval te bestrijden, Er zijn zeer veel factoren waardoor haaruitval veroorzaakt kan worden. Sommige factoren beïnvloeden de capillaire cyclusfase die de haargroei beïnvloedt. Tijdens een normale capillaire cyclus groeit het haar, rust het en valt de haar vervolgens uit. Dit is niet voor alle haren een gelijktijdig proces. Iedere haar zit namelijk in een eigen fase, waardoor normaal gesproken een normale dekking en groei van het haar gegarandeerd is. Dit product is een capillaire regenerator die de capillaire vezel een nieuw leven inblaast en versterkt door een grote toevoer van essentiële nutriënten voor capillaire groei. Het product stimuleert de werking van specifieke haargroeifactoren.

 

AD Daily Care Hair Energy is bestemd voor zowel heren als dames, als voorkomend of als onderhoudsbehandeling bij overdreven haaruitval. Om de haargroei in de perioden van grotere haaruitval (herfst en lente) te stimuleren, adviseert The Swan om het product tenminste vier weken achter elkaar te gebruiken.