Beauty Tips

Beauty Tips · 11/16/2021
Tips en behandelingen tegen roodheid in het gezicht!
Rode vlekken in je gezicht: de een lijkt er nooit last van te hebben, de ander lijkt er nooit vanaf te komen. Gelukkig zijn er manieren om de roodheid in je gezicht te verminderen.
Beauty Tips · 09/12/2019
Geschreven door: Deska de Vries Een gezond uitziende huid heeft geen make-up nodig. Het is nooit te laat om onzuiverheden en imperfecties nu echt effectief aan te pakken. Ben je altijd onzeker geweest over je huid en gebruik je daarom dagelijks foundations en andere concealende producten? Laat ons je helpen weer jezelf te zijn! Free your skin! Stel je voor dat je op een dag wakker wordt en je huid kunt laten ademen zonder primer, concealer en foundation aan te brengen om huidgebreken zoals...
Beauty Tips · 09/28/2018
We hebben het niet over junkfood! Er is een aantal foods die je liever niet eet als je naar het perfectje huidje streeft, volgens onze collega's bij Women's Health. Eet je ongezond of de verkeerde dingen? Dan heb je grote kans op ontstekingen, die op hun beurt schade aanrichten aan de collageenaanmaak en het DNA van je huid. Je ziet er ouder uit. En dat proberen we nu net te voorkomen.