Vacature : Collega Huidtherapeute gezocht!

Vacature: Collega Huidtherapeut gezocht (12-32 uur per week)

Per direct zijn wij opzoek naar een enthousiaste collega huidtherapeut die ons team komt versterken. The Swan Beauty Center is een groeiende praktijk bestaande uit gedreven specialisten waaronder een cosmetisch arts en voedingsdeskundige. Wij zijn gevestigd in Alkmaar, Noord - Holland. De praktijk is 7 dagen per week geopend. We bieden een zeer divers scala aan behandelingen, zowel medisch als cosmetisch. Wij dragen een zeer warm hart uit naar onze patienten/clienten en behandelen met de grootst mogelijke zorg. Dit verwachten wij dan ook van jou!

In eerste instantie zal het gaan om meer uren (12 uur-32 uur per week), als waarneming tijdens een vakantieperiode in de maanden juni en juli. Hierna zul je afhankelijk van de drukte en groei die onze praktijk doormaakt worden ingezet voor 12 uur tot 16 uur per week. Dit kan snel uitgroeien tot 32 uur per week.

In de maand maart zul je vier weken worden ingewerkt. Per april wordt verwacht dat je zelfstandig kunt werken in onze praktijk.

Wie ben jij

  • Werkervaring is een pre (ook ervaring met lasertherapie en chemische peelings).
  • Het liefst woonachtig in een straal van 15 km van onze praktijk (regio Alkmaar).
  • Affiniteit met zowel de medische- als de cosmetische huidzorg.
  • Je bent tevens bereid om een avond in de week te werken en/of op zaterdag.
  • Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en organiseert je werk nauwkeurig.
  • Je wilt graag verder door groeien in het vak en bent bereid om externe bij scholing en opleidingen te volgen. 

Salariëring

Salariëring (inclusief reiskostenvergoeding, nascholing etc.) en uren zijn allen in overleg en onderhandelbaar. Alle externe opleidingen en certificaten die nodig zijn om onze behandelingen uit te voeren zullen wij vergoeden.

Ben jij de spontane, zelfstandige huidtherapeute die wij zoeken en zie jij jezelf binnenkort als lid van ons team? Neem dan contact op en mail je cv en korte motivatie naar info@swanbeauty.nl t.a.v. Lorraine Vleeming